Taxinge Gods Aktiebolag

Stockholms län

Information

Taxinge Gods Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Taxinge Gods Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fimmerstad, Jan Sven Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fimmerstad, Ann-Mari Viktoria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxinge Gods Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Taxinge Gods Aktiebolag på telefon 0159-70055.

Bolaget skall bedriva skogs- och lantbruk, fastighetsförvaltning samt mark- och byggnadsentreprenad jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Taxinge Gods Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Taxinge Gods Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Taxinge Gods Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Taxinge Gods Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxinge Gods Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Taxinge Gods Aktiebolag har 556471-3682 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.