Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-10-17. Men sedan 1996-01-01 så har Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Råstav. 3, 169 54, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8798859.

Nykvarn arbetar för att företag som Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget verksamhet är handel med husgeråd, städartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag och det är följande personer, Wahlberg, Bengt Harry Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Olof Richard som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Wahlberg Försäljningskonsult Aktiebolag är 556497-1553.