Johan Tärnström Golf Aktiebolag

Stockholms län

Information

Johan Tärnström Golf Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Johan Tärnström Golf Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Johan Tärnström Golf Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Johan Tärnström Golf Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-01-21. Men sedan 1995-01-01 så har Johan Tärnström Golf Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torkarev. 8 A, 155 31, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johan Tärnström Golf Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55245650.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Johan Tärnström Golf Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johan Tärnström Golf Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva kosulttjänster, utbildning, detalj- och grossist inom golf samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johan Tärnström Golf Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johan Tärnström Golf Aktiebolag och det är följande personer, Tärnström, Leif Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnström, Gitte Camilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johan Tärnström Golf Aktiebolag är 556506-1909.