Volkswagen Parts Logistics Sverige AB

Stockholms län

Information

I Nykvarn finns det ett Aktiebolag som heter Volkswagen Parts Logistics Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar Volkswagen Parts Logistics Sverige AB i Stockholms län. Nykvarn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Volkswagen Parts Logistics Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-03 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-07-04 så har Volkswagen Parts Logistics Sverige AB varit registrerat och sedan 2001-12-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Volkswagen Parts Logistics Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Volkswagen Parts Logistics Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mörbyv. 25, 155 35, Nykvarn. Vi ni istället prata med Volkswagen Parts Logistics Sverige AB så kan ni göra det på 08-58834800.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att erbjuda distribution av reservdelar, tillbehör och komponenter inom bilbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Créton, Ingrid Marie Kristin som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Skogsberg, Björn Erik som är född 1966 och har titeln Extern VD, Jerveland, Claes Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heil, Stephan Manfred som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kappler, Fred Wilhelm som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindberg, Per Eric som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantMüller-Wilderink, Markus Otto som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Narkun, Conny Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Stenroth, Mikael Peter Evald som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBlixt, Astrid Jeanette Margaretha som är född 1973 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBjelkeby, Marie Anna-Carin som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Heil, Stephan Manfred -Jerveland, Claes Peter -Kappler, Fred Wilhelm -Müller-Wilderink, Markus Otto i förening med en av -Créton, Ingrid Marie Kristin -Skogsberg, Björn Erik Firman tecknas i förening av -Créton, Ingrid Marie Kristin -Skogsberg, Björn Erik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Volkswagen Parts Logistics Sverige AB har 556593-2992 som sitt organisationsnummer.