Vidbynäs Golfanläggning AB (publ)

Stockholms län

Information

Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) är ett bolag som finns i Nykvarn. I Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ellqvist, Peter Gustaf som är född 1960 och har titeln Extern VD, Andersson, Erik Yngve som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Ulf Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Keith Yngve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Bo Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödlund, Stig Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) på telefon 08-55490600.

Föremålet för bolagets verksamhet är att anlägga och driva golfanläggning med här till knuten service såsom konferens- och rekreationscenter, shop, restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) av bolagstypen Aktiebolag.

Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-17 och Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Karlsson, Keith Yngve -Larsson, Hans Fredrik -Ödlund, Stig Lennart i förening med en av -Andersson, Erik Yngve -Olsson, Bo Erik Firman tecknas i förening av -Andersson, Erik Yngve -Olsson, Bo Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vidbynäs Golfanläggning AB (publ) har 556608-4330 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.