J & B Larsson AB

Stockholms län

Information

J & B Larsson AB är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som J & B Larsson AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J & B Larsson AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-12-24.

J & B Larsson AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-06-06. Men sedan 2001-12-24 så har J & B Larsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vandringsv. 10, 155 34, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J & B Larsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Nykvarn arbetar för att företag som J & B Larsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J & B Larsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom anläggnings- och entreprenadbranschen, företagsadministration, äga och förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J & B Larsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J & B Larsson AB och det är följande personer, Larsson, Börje Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Jörgen som är född 1972 och har titeln Suppleant, Harjulin, Ulf Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J & B Larsson AB är 556611-7320.