Conecta Elkonsult AB

Stockholms län

Information

Conecta Elkonsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där Conecta Elkonsult AB finns. I Nykvarn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Conecta Elkonsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Conecta Elkonsult AB har haft sedan 2001-08-27. Conecta Elkonsult AB har funnits sedan och 2001-08-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Conecta Elkonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 20, 151 72, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55490230.

Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Conecta Elkonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Conecta Elkonsult AB har idag 556614-0165 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Conecta Elkonsult AB

Bolaget ska bedriva elkonsultation inom byggsektorn, handel med värdepapper, handel med och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Conecta Elkonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sturk, Bengt Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturk, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .