JRS Förarutbildning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva motorsportbaserad reklam, förarutbildning för avancerad personbilskörning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JRS Förarutbildning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är JRS Förarutbildning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2001-09-03 så skapades JRS Förarutbildning AB och företaget är har F-skattsedel JRS Förarutbildning AB har haft det sedan 2001-10-01.

JRS Förarutbildning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-01

556614-4407 är organisationsnummret för företaget som finns i Nykvarn.

Just nu är JRS Förarutbildning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JRS Förarutbildning AB så går det att nå dem via telefon på 08-55015280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JRS Förarutbildning AB är Karlsson, John Henry som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Uno Torsten Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .