Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB är ett företag som finns i Nykvarn. I Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Stefan Anker som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Rose-Marie Sofia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB på telefon 070-4946838.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, motorcyklar och andra fordon till såväl privatpersoner som företag både inom och utom landet, rekonditionering, service och reparationer av fordon, försäljning av däck och fälgar, återförsäljning och montering av fönster och dörrar, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bilförädlingsgruppen i Stockholm AB har 556619-0046 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.