ASAB Actuator Solutions AB

Stockholms län

Information

ASAB Actuator Solutions AB är ett bolag som finns i Nykvarn. I ASAB Actuator Solutions AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Porttila, Marja Leena Orvokki som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Porttila, Ilpo Veikko som är född 1948 och har titeln VD, Porttila, Ilpo Veikko som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Werner, Sven Tomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Porttila, Mariitta Marja-Leena som är född 1947 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln RevisorRevisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ASAB Actuator Solutions AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ASAB Actuator Solutions AB på telefon 08-55248530.

Bolaget skall marknadsföra och försälja reglerutrustningar och tillhörande komponenter för industriella applikationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ASAB Actuator Solutions AB av bolagstypen Aktiebolag.

ASAB Actuator Solutions AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ASAB Actuator Solutions AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och ASAB Actuator Solutions AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ASAB Actuator Solutions AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Porttila, Ilpo Veikko -Werner, Sven Tomas Firman tecknas ensam av -Porttila, Marja Leena Orvokki

ASAB Actuator Solutions AB har 556622-9950 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.