Tandläkare Carolina Elmstedt AB

Stockholms län

Information

Tandläkare Carolina Elmstedt AB är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Tandläkare Carolina Elmstedt AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tandläkare Carolina Elmstedt AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-06.

Tandläkare Carolina Elmstedt AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-05-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gammeltorpsv. 2 A, 155 30, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandläkare Carolina Elmstedt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55247346.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Tandläkare Carolina Elmstedt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandläkare Carolina Elmstedt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall idka bedriva tandläkarpraktik samt fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tandläkare Carolina Elmstedt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandläkare Carolina Elmstedt AB och det är följande personer, Elmstedt, Eva Carolina Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmstedt, Tord Harald som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tandläkare Carolina Elmstedt AB är 556626-8123.