Holmquist Management AB

Stockholms län

Information

Holmquist Management AB är ett bolag som finns i Nykvarn. I Holmquist Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmquist, Sven Carl Hugo som är född 1940 och har titeln VD, Holmquist, Sven Carl Hugo som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Winqvist, Annika Moa Henrietta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Holmquist Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Holmquist Management AB på telefon 08-55241120.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom projektledning och management. Bolaget skall även producera dokumentära videos samt idka annan därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall således verka inom branscherna konsulting och videoproduktion.

Idag är Holmquist Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

Holmquist Management AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Holmquist Management AB innehar ej F-skattsedel och Holmquist Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Holmquist Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Holmquist Management AB har 556627-9773 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.