Sätra Gård exploatering AB

Stockholms län

Information

Sätra Gård exploatering AB är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Sätra Gård exploatering AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sätra Gård exploatering AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-09-09.

Sätra Gård exploatering AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-08-08. Men sedan 2009-06-25 så har Sätra Gård exploatering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sätra Gård, 155 91, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sätra Gård exploatering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55423222.

Nykvarn arbetar för att företag som Sätra Gård exploatering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sätra Gård exploatering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva förvärv, projektering, exploatering, anläggning, försäljning, förvaltning och uthyrning av mark och byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sätra Gård exploatering AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sätra Gård exploatering AB och det är följande personer, Fridlund, Axel Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson Fridlund, Åse Helena Ninette som är född 1958 och har titeln Suppleant, Uhlén, Alf Ivan som är född 1942 och har titeln Revisor, Alfa Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sätra Gård exploatering AB är 556630-5644.