Werhall AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och Werhall AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Werhall AB är ett av dem. Statusen för Werhall AB är att Bolaget är aktivt.

Werhall AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Werhall AB ska trivas.

Werhall AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-12. I Nykvarn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva projektledning, kontroll- och entreprenadsarbeten inom bygg-, vvs-, el teleanläggningar, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Werhall AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-12.

Idag är Werhall AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Werhall AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5860841.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Werhall AB är Hällqvist, Verner Eugen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällqvist, Mai Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .

Werhall AB har 556631-3564 som sitt organisationsnummer.