NvZ Förvaltnings AB

Stockholms län

Information

556635-1184 är organisationsnummer för företaget NvZ Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NvZ Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nykvarn som är den kommunen som NvZ Förvaltnings AB finns i.

NvZ Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2002-11-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för NvZ Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

NvZ Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nykvarn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NvZ Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med NvZ Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55241114 eller genom brev på följande adress:
Solbacken, 155 94, Nykvarn

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom företags- och organisationsutveckling, ägande samt förvaltning av såväl fast egendom som aktier, handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NvZ Förvaltnings AB och det är von Zweigbergk, Nils Richard Martin som är född 1960 och har titeln VD, von Zweigbergk, Nils Richard Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, von Zweigbergk, Ann-Jeanette som är född 1960 och har titeln Suppleant, Santesson, Ragnar Carl Gudmund T som är född 1962 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,