S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där bolaget finns i jobbar för att bolag som S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag ska trivas.

S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Nykvarn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad inom bygg och anläggning, bil och motorservice, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8942838.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag är Gustafsson, Sven-Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Modén, Sven Joakim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

S-A Gustavsson Service i Nykvarn Aktiebolag har 556636-0417 som sitt organisationsnummer.