New Element Scandinavia AB

Stockholms län

Information

New Element Scandinavia AB är ett företag som finns i Nykvarn. I New Element Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waldekrantz, Ulf Sture Allan som är född 1963 och har titeln VD, Waldekrantz, Ulf Sture Allan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Ann Charlott Lotta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med New Element Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå New Element Scandinavia AB på telefon 08-55247232.

Bolaget skall bedriva handel med konsumtionsvaror och tjänster, t.ex. kläder, musik, spel, trycksaker, underhållning, livsmedel och friluftsprodukter, konsultverksamhet inom nämnda områden samt reseförmedling.

Idag är New Element Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

New Element Scandinavia AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

New Element Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-27 och New Element Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för New Element Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

New Element Scandinavia AB har 556639-3590 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.