Steelcraft AB

Stockholms län

Information

Steelcraft AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där Steelcraft AB finns. I Nykvarn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Steelcraft AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Steelcraft AB har funnits sedan och 2003-03-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Steelcraft AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Borrv. 7, 155 93, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4324238.

Nykvarn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Steelcraft AB Privat, ej börsnoterat.

Steelcraft AB har idag 556640-2151 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Steelcraft AB

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten på entreprenad såssom svetsning, blästring, målning, bygg, VVS ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Steelcraft AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Robenberg, Jörgen Darius som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rutkowski, Jan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .