Bredviks Gård AB

Stockholms län

Information

Bredviks Gård AB är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Bredviks Gård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öster, Gustaf Peter som är född 1956 och har titeln VD, Öster, Gustaf Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öster, Ingrid Johanna som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kent Yngve Tommy som är född 1960 och har titeln Revisor, Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bredviks Gård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bredviks Gård AB på telefon 08-55490090.

Bolaget skall bedriva fastighets- och aktieförvaltning, konsultverksamhet inom företagsledning och företagsekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bredviks Gård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bredviks Gård AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bredviks Gård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-20 och Bredviks Gård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bredviks Gård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bredviks Gård AB har 556641-8421 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.