Henry Åkerlund AB

Stockholms län

Information

556642-6937 är organisationsnummer för verksamheten Henry Åkerlund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henry Åkerlund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nykvarn som är den kommunen som Henry Åkerlund AB finns i.

Henry Åkerlund AB har varit registrerat sedan 2003-04-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henry Åkerlund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Henry Åkerlund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henry Åkerlund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Henry Åkerlund AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55247833 eller genom brev på följande adress:
Lingonv. 18, 155 31, Nykvarn

Bolaget skall bedriva verksamhet inom juridiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henry Åkerlund AB och det är Åkerlund, Henry Johannes som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Jonas Henrik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor,