M-Surf AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns M-Surf AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. M-Surf AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

M-Surf AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556644-9343.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6041448 alternativt besöka eller skicka post till M-Surf AB på följande adress Trädgårdsv. 13, 155 32, Nykvarn.

M-Surf AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I M-Surf AB så sitter följande personer i styrelsen: , Järvinen, Matti Antero som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med däck, verkstadsmaskiner, verkstadsinventarier och värdepapper, bedriva sport, event, seminarium, arrangemang, försäljning, utveckling av sport och racingartiklar samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.