Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall försälja hudvårdsprodukter samt att tillhandahålla byggledningstjänster inom byggbranschen, till exempel kalkylering, arbetsledning, sälja och köpa byggmaterial, kvalitetsarbete, förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Importera och sälja smycken samt städning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2003-09-01 så skapades Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB och verksamheten är har F-skattsedel Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB har haft det sedan 2003-09-25.

Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-25

556648-3623 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nykvarn.

Just nu är Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB så går det att nå dem via telefon på 076-8669790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Biokosmetik Centrum i Nykvarn AB är Tennorth, Inez Monica som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tennorth, Roger Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .