Tallgrind Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Tallgrind Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Tallgrind Entreprenad AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tallgrind Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-01-19.

Tallgrind Entreprenad AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-02-02. Men sedan 2006-01-19 så har Tallgrind Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sundsörs Säteri, 155 91, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tallgrind Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Nykvarn arbetar för att företag som Tallgrind Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tallgrind Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva exploatering av mark, äga och förvalta värdepapper, bedriva jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tallgrind Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hagelin, Boris Hans Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tallgrind Entreprenad AB och det är följande personer, Hagelin, Boris Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagelin, Bobbie Boris Gunnar Wayne som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelin, Olga Charlotte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådlund, Héléne Charlotte som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tallgrind Entreprenad AB är 556655-4001.