TRENDAB Bildelar AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TRENDAB Bildelar AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. TRENDAB Bildelar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

TRENDAB Bildelar AB är momsregistrerat sedan2004-03-04 och har organisationsnummer 556655-7921.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55245006 alternativt besöka eller skicka post till TRENDAB Bildelar AB på följande adress G. Strängnäsv. 313, 155 91, Nykvarn.

TRENDAB Bildelar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-03-04.

I TRENDAB Bildelar AB så sitter följande personer i styrelsen: Ivarsson, Lars-Ola Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ivarsson, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är reparation av bilar och försäljning av bildelar samt därmed förenlig verksamhet.