Rygerfjord Holding AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rygerfjord Holding AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. Rygerfjord Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Rygerfjord Holding AB är momsregistrerat sedan2005-08-11 och har organisationsnummer 556659-4320.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55010055 alternativt besöka eller skicka post till Rygerfjord Holding AB på följande adress Torsätra Gård, 155 92, Nykvarn.

Rygerfjord Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-11.

I Rygerfjord Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Pousette, Annika Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och vandrarhem- och restaurangverksamhet, bedriva handel med råvaror, bedriva handel med båtar och tillbehör i egen regi, via dotter- eller intressebolag, tillhandahålla drifts- och underhållstjänster, administrativa tjänster, förvalta fast och lös egendom inklusive värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.