Grossen Consumx AB

Stockholms län

Information

Grossen Consumx AB är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Grossen Consumx AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grossen Consumx AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-11-11.

Grossen Consumx AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-09-06. Men sedan 2004-11-11 så har Grossen Consumx AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hildedalsg. 1, 417 05, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grossen Consumx AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-655813.

Nykvarn arbetar för att företag som Grossen Consumx AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grossen Consumx AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva grossisthandel med specialvaror, främst inom konfektion, leksaker och husgeråd samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grossen Consumx AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berg, Ola Jan-Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grossen Consumx AB och det är följande personer, Berg, Ola Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Sköld, Olof Richard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Bengt Harry Rune som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grossen Consumx AB är 556665-9925.