SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag ska trivas.

SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom installations- och byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28.

Idag är SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3221398.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag är Lindberg, Bengt Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bengt Roland som är född 1940 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .

SA Stefan Lindberg Contracting Aktiebolag har 556666-4040 som sitt organisationsnummer.