Svensk Samåkningstjänst AB

Stockholms län

Information

Svensk Samåkningstjänst AB är ett av många bolag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Svensk Samåkningstjänst AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk Samåkningstjänst AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-17.

Svensk Samåkningstjänst AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-09-27. Men sedan 2005-01-13 så har Svensk Samåkningstjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torsätra Gård, 155 92, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Samåkningstjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55010055.

Nykvarn arbetar för att bolag som Svensk Samåkningstjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Samåkningstjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall marknadsföra och driva tjänsten Svensk Samåkningstjänst som är en Internetbaserad applikation för att få svenskarna att samåka mer, utveckla och förvalta applikationer för modern informationsteknologi, i egen regi alternativt genom licens- rättigheter, kommersialisera sagda applikationer, tillhandahålla konsulttjänster inom angivna områden, tillhandahålla drifts- och underhållstjänster,förvalta fast och lös egendom inklusive värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk Samåkningstjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pousette, Lars Ove Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Samåkningstjänst AB och det är följande personer, Pousette, Lars Ove som är född 1959 och har titeln VD, Pousette, Lars Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Pousette, Annika Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekedahl, Anders Hugo som är född 1953 och har titeln Revisor, Ekedahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensk Samåkningstjänst AB är 556667-0823.