NYKVARNS Fritid och Sport AB

Stockholms län

Information

NYKVARNS Fritid och Sport AB är ett av många företag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som NYKVARNS Fritid och Sport AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NYKVARNS Fritid och Sport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-16.

NYKVARNS Fritid och Sport AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-05-24. Men sedan 2005-06-16 så har NYKVARNS Fritid och Sport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centrumv. 16, 155 30, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NYKVARNS Fritid och Sport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55245525.

Nykvarn arbetar för att företag som NYKVARNS Fritid och Sport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NYKVARNS Fritid och Sport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva detaljhandel avseende sport- och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NYKVARNS Fritid och Sport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NYKVARNS Fritid och Sport AB och det är följande personer, Pynnönen Nyholm, Tanja Elise som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wedin, Tomas Erik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Alf Ilmar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wedin, Ulla Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för NYKVARNS Fritid och Sport AB är 556681-0569.