Win Innovation Aktiebolag

Stockholms län

Information

556681-3605 är organisationsnummer för verksamheten Win Innovation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Win Innovation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nykvarn som är den kommunen som Win Innovation Aktiebolag finns i.

Win Innovation Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-05-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Win Innovation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Win Innovation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Win Innovation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wincent, Mats Gösta

Vill ni komma i kontakt med Win Innovation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55242400 eller genom brev på följande adress:
Fruktv. 61, 155 31, Nykvarn

Bolaget skall bedriva verksamhet i förpackningsindustrin. Bolaget skall egenutveckla produkter avseende förpackningar, konsultativt utreda och förbättra förpackningar och system, immaterialskydda, licensiera och förvalta produkter och bedriva agenturer inom ovanstående område samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Win Innovation Aktiebolag och det är Wincent, Mats Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Lars Magnus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sundlöf, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wincent, Sofie Monika som är född 1979 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor