Teromak Måleri AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva måleriarbeten, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teromak Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är Teromak Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2005-09-14 så skapades Teromak Måleri AB och företaget är har F-skattsedel Teromak Måleri AB har haft det sedan 2005-09-29.

Teromak Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-06

556685-7263 är organisationsnummret för företaget som finns i Nykvarn.

Just nu är Teromak Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Teromak Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 070-4838051 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teromak Måleri AB är Mäkinen, Terho Ensio som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkinen, Jimmy Kristian som är född 1983 och har titeln Suppleant, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor, .