TS Comfort AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värme- och kylutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TS Comfort AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är TS Comfort AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2005-09-19 så skapades TS Comfort AB och verksamheten är har F-skattsedel TS Comfort AB har haft det sedan 2007-02-22.

TS Comfort AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-22

556686-0218 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nykvarn.

Just nu är TS Comfort AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TS Comfort AB så går det att nå dem via telefon på 070-7634900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TS Comfort AB är Schmidt, Nils Thomas Per som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Anna Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .