Janthe Hus & Tomt AB

Stockholms län

Information

Janthe Hus & Tomt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där Janthe Hus & Tomt AB finns. I Nykvarn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Janthe Hus & Tomt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Janthe Hus & Tomt AB har haft sedan 2006-02-10. Janthe Hus & Tomt AB har funnits sedan och 2006-02-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Janthe Hus & Tomt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kråkbärsv. 12, 155 31, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Nykvarn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Janthe Hus & Tomt AB Privat, ej börsnoterat.

Janthe Hus & Tomt AB har idag 556687-1462 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Janthe Hus & Tomt AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av hus, tomter, reklamtjänster, events och därmed förenlig verksamhet.

I Janthe Hus & Tomt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Janthe, Peter Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Janthe, Linda Therése som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jonsson, Rolf Göran som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .