Basta UtvecklingsCenter AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Basta UtvecklingsCenter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. Basta UtvecklingsCenter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Basta UtvecklingsCenter AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556688-6908.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55241400 alternativt besöka eller skicka post till Basta UtvecklingsCenter AB på följande adress Ragnhildsborgs Gård, 152 50, Södertälje.

Basta UtvecklingsCenter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-09.

I Basta UtvecklingsCenter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Runeborg, Björn Orrin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska på komersiell basis sprida information och kunskap om det "sociala företagets" möjligheter att rehabilitera människor och därmed göra dessa skickade att komma ut på arbetsmarknaden samt därmed förenlig verksamhet.