AGOG AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva tekniska konsult-installation-och servicetjänster inom IT och hemelektronikområdet och därtill förenlig verksamhet samt försäljning av där förknippade produkter. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AGOG AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är AGOG AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2005-11-09 så skapades AGOG AB och verksamheten är har F-skattsedel AGOG AB har haft det sedan 2006-02-02.

AGOG AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556690-0105 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nykvarn.

Just nu är AGOG AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AGOG AB så går det att nå dem via telefon på 08-55013030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AGOG AB är Söderlund, Yngve Patrick Daniel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Rita som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .