F & T Försäljnings AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns F & T Försäljnings AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. F & T Försäljnings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

F & T Försäljnings AB är momsregistrerat sedan2006-02-02 och har organisationsnummer 556693-1647.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55240688 alternativt besöka eller skicka post till F & T Försäljnings AB på följande adress Järnav. 1, 155 34, Nykvarn.

F & T Försäljnings AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-13.

I F & T Försäljnings AB så sitter följande personer i styrelsen: , Zentio, Maria Therese som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bensinstation med biltvätt, försäljning av bensin och diesel, smörjoljor och biltillbehör, uthyrning av släpvagnar och bilar, bedriva kioskrörelse med försäljning av i huvudsak tobak och livsmedel samt bedriva uppfödning, träning och tävling med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.