AE Luftkontroll AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva OVK-besiktning och konsultation inom ventilationsteknik, inomhusklimat och energibesparande åtgärder, ventilationstekniska utredningar och entreprenader, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AE Luftkontroll AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nykvarn så är AE Luftkontroll AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nykvarn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nykvarn och i Stockholms län. Redan 2006-04-28 så skapades AE Luftkontroll AB och bolaget är har F-skattsedel AE Luftkontroll AB har haft det sedan 2006-05-11.

AE Luftkontroll AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-11

556702-9730 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nykvarn.

Just nu är AE Luftkontroll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AE Luftkontroll AB så går det att nå dem via telefon på 070-8135797 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AE Luftkontroll AB är Eriksson, Martin Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Beryl Liselotte Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .