Ryrfeldt Consulting AB

Stockholms län

Information

Ryrfeldt Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Ryrfeldt Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ryrfeldt Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-07.

Ryrfeldt Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-17. Men sedan 2006-11-16 så har Ryrfeldt Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sundsör 48, 155 91, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ryrfeldt Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3633940.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Ryrfeldt Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ryrfeldt Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inriktning på läkemedelsindustrin, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ryrfeldt Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ryrfeldt Consulting AB och det är följande personer, Ryrfeldt, Åke Henrik Oskar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Reiland, Sven Hjalmar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ryrfeldt Consulting AB är 556705-8549.