Snebro Bemanning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och Snebro Bemanning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snebro Bemanning AB är ett av dem. Statusen för Snebro Bemanning AB är att Bolaget är aktivt.

Snebro Bemanning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snebro Bemanning AB ska trivas.

I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva personaluthyrning inom bygg- och entreprenad- branschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snebro Bemanning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13.

Idag är Snebro Bemanning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Snebro Bemanning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240053.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Snebro Bemanning AB är Jansson, Tord Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Thure som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Snebro Bemanning AB har 556711-1090 som sitt organisationsnummer.