Sister Diezels EL & Bygg AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sister Diezels EL & Bygg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. Sister Diezels EL & Bygg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Sister Diezels EL & Bygg AB är momsregistrerat sedan2006-11-23 och har organisationsnummer 556713-0470.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55245268 alternativt besöka eller skicka post till Sister Diezels EL & Bygg AB på följande adress Skepparev. 2, 151 38, Södertälje.

Sister Diezels EL & Bygg AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sister Diezels EL & Bygg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Klasson, Gisela Madeleine som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är om- och tillbyggnad av fastigheter, reparationer och övrig fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.