Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB

Stockholms län

Information

Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tynnerström, Carl Johan Axel som är född 1955 och har titeln Extern VD, Wallteg, Per Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Märtha Elisabeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Mats Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Rolf Anders Vilhelm som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldekrantz, Ulf Sture Allan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotGrenfeldt, Clase Johan Henrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Karlsson Holmqvist, Jan Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Rune som är född 1946 och har titeln SuppleantKarlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln RevisorFagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantPettersson, Rolf Gunnar som är född 1959 och har titeln LekmannarevisorAndersson, Per Erik Håkan Max som är född 1965 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB på telefon .

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Nykvarns kommun förvärva, äga och förvalta eller med tomträtt nyttja fastigheter för att därpå uppföra och förvalta bostadshus med tillhörande anordningar, affärslokaler och servicelokaler. Bolagets verksamhet får också omfatta försäljning av fastighet.

Idag är Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB innehar ej F-skattsedel och Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Nykvarns Centrum Fastighetsförvaltning AB har 556716-3034 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.