Uddens Bodega AB

Stockholms län

Information

556721-3219 är organisationsnummer för verksamheten Uddens Bodega AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uddens Bodega AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nykvarn som är den kommunen som Uddens Bodega AB finns i.

Uddens Bodega AB har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Uddens Bodega AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Uddens Bodega AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Uddens Bodega AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Uddens Bodega AB så kan ni göra det på telefon genom 0708-195403 eller genom brev på följande adress:
CENTRALVÄGEN 8, 153 71, Hölö

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, catering samt utföra mäklartjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Uddens Bodega AB och det är Creigman, Nina Gabriella som är född 1965 och har titeln Likvidator, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,