Nyberger Projekt AB

Stockholms län

Information

Nyberger Projekt AB är ett av många bolag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Nyberger Projekt AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nyberger Projekt AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-08.

Nyberger Projekt AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-30. Men sedan 2007-03-08 så har Nyberger Projekt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Konvaljev. 4 A, 135 52, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyberger Projekt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55247567.

Nykvarn arbetar för att bolag som Nyberger Projekt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyberger Projekt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva projektledning, byggverksamhet, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nyberger Projekt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyberger Projekt AB och det är följande personer, Nyberger, Thomas Hans Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Szalkai, Annika Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyberger Projekt AB är 556722-2665.