J-pot AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och J-pot AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J-pot AB är ett av dem. Statusen för J-pot AB är att Bolaget är aktivt.

J-pot AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J-pot AB ska trivas.

J-pot AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med specialvaror företrädesvis leksaker och hushållsartiklar och dagligvaror som tillägg, via egna butiker eller via butiker med franchise avtal. Konsult- verksamhet inom försäljning och marknadsföring samt handel med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-pot AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är J-pot AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med J-pot AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240363.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gazso, Sofie Magdalena -Tegnér, Rickard Väinö Roger.

De som är på något sätt har med J-pot AB är Gazso, Sofie Magdalena som är född 1982 och har titeln VD, Gazso, Sofie Magdalena som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegnér, Rickard Väinö Roger som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tegnér, Ulf Tomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor.

J-pot AB har 556724-3398 som sitt organisationsnummer.