Nordisk Byggservice i Nykvarn AB

Stockholms län

Information

Nordisk Byggservice i Nykvarn AB är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Nordisk Byggservice i Nykvarn AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordisk Byggservice i Nykvarn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-21.

Nordisk Byggservice i Nykvarn AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-05-09. Men sedan 2007-06-21 så har Nordisk Byggservice i Nykvarn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Höglandsv. 15 A, 152 31, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordisk Byggservice i Nykvarn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5094356.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Nordisk Byggservice i Nykvarn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordisk Byggservice i Nykvarn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska vara att bedriva byggverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordisk Byggservice i Nykvarn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordisk Byggservice i Nykvarn AB och det är följande personer, Hager, Patrik Torbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kainulainen, Pasi Tapani som är född 1962 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Stefan som är född 1968 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordisk Byggservice i Nykvarn AB är 556729-5158.