Alskami AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Alskami AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. Alskami AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Alskami AB är momsregistrerat sedan2007-06-21 och har organisationsnummer 556729-9671.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-9873014 alternativt besöka eller skicka post till Alskami AB på följande adress Svarvarev. 10, 155 31, Nykvarn.

Alskami AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-21.

I Alskami AB så sitter följande personer i styrelsen: , Flodqvist, Annika Mia Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området och främst inom programmering och mjukvara, utveckling av webtjänster, försäljning av hudvårdsprodukter, tjänster inom hud- och kroppsvård, skönhet och hälsa och därmed förenlig verksamhet.