PEPELON AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och PEPELON AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PEPELON AB är ett av dem. Statusen för PEPELON AB är att Bolaget är aktivt.

PEPELON AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PEPELON AB ska trivas.

PEPELON AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation och förvaltning av industrifastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PEPELON AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är PEPELON AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med PEPELON AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55248599.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PEPELON AB är Stackelius, Björn Eric som är född 1947 och har titeln VD, Stackelius, Björn Eric som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Stackelius, Björn Michael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Stackelius, Christina Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

PEPELON AB har 556734-8726 som sitt organisationsnummer.