VVS Verket JKGK AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och VVS Verket JKGK AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och VVS Verket JKGK AB är ett av dem. Statusen för VVS Verket JKGK AB är att Bolaget är aktivt.

VVS Verket JKGK AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där bolaget finns i jobbar för att bolag som VVS Verket JKGK AB ska trivas.

VVS Verket JKGK AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06. I Nykvarn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet inom VVS och mark, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VVS Verket JKGK AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06.

Idag är VVS Verket JKGK AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med VVS Verket JKGK AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9837393.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med VVS Verket JKGK AB är Gustafsson, Leif Jesper som är född 1977 och har titeln VD, Gustafsson, Leif Jesper som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kenny Janerik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Helena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.

VVS Verket JKGK AB har 556738-8987 som sitt organisationsnummer.