Advanced Media i Nykvarn

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och Advanced Media i Nykvarn är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Advanced Media i Nykvarn är ett av dem. Statusen för Advanced Media i Nykvarn är att Bolaget är aktivt.

Advanced Media i Nykvarn är ett Enskild firma och skapades 2000-05-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Advanced Media i Nykvarn ska trivas.

I Nykvarn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ska i första hand hjälpa andra företag med affärskapande miljöer, såsom mässor, event, butiksinredningar. Företaget kommer att jobba inom idé, design, byggnadsritningar och projektering. Event inom reklamproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advanced Media i Nykvarn är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11.

Idag är Advanced Media i Nykvarn och det finns flera bolag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Advanced Media i Nykvarn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55248510.

.

De som är på något sätt har med Advanced Media i Nykvarn är Lindgren, Tommy Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Advanced Media i Nykvarn har 570824-XXXX som sitt organisationsnummer.