Ekbacken International

Stockholms län

Information

Ekbacken International är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Ekbacken International finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekbacken International är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-08.

Ekbacken International som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-02-19. Men sedan 2007-02-08 så har Ekbacken International varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekbacken International så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5553104.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Ekbacken International ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekbacken International. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Marknadsföring och försäljning av produkter inom kosmetika, personlig hygien och rengöringsmedel för hemmet. Administrativ service såsom skrivarbete i olika former.

Firmatecknare för Ekbacken International är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekbacken International och det är följande personer, Johansson, Eva Liselotte som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ekbacken International är 580221-XXXX.